Bij Trap Arnhem krijg je de meest complete escape ervaringen in Nederland. Zodra je éénmaal bij ons bent ontsnapt zal je blijven praten over de ervaring die je hebt meegemaakt bij TRAP. Onze organisatie zal er alles aan doen om er voor te zorgen dat dit uitje een unieke beleving zal worden. Onze rooms zijn geschikt voor ieder type evenement. Of je nu een bedrijfsuitje, familie-uitje of een vrijgezellenfeestje hebt, bij TRAP maak je een super toffe ervaring mee!

Vrijgezellenfeest? Bij TRAP begrijpen we je!

Gaat een goede vriend of vriendin, een familielid of een kennis van je op korte termijn trouwen? Dan is een vrijgezellenfeestje bij TRAP Arnhem zeker iets voor jou. Iedere week zijn er wéér leuke groepen te vinden die kiezen voor een vrijgezellenfeestje bij TRAP. Onze escape rooms zijn zeer geschikt voor vriendengroepen. We hebben meerdere arrangementen die er voor moeten zorgen dat je een geweldige vrijgezellenfeest beleefd.

Leuk teamuitje meemaken?

Bij teambuilding is het essentieel om goed met elkaar te communiceren. Bij TRAP ben je samen met je team verantwoordelijk voor het eindresultaat. Zo creëer je betrokkenheid en kun je besluiten uitleggen. Dit geldt natuurlijk ook voor het teamuitje met je personeel. In de rooms van TRAP leer jij je team of personeel écht kennen!

Heb je interesse gekregen in TRAP? Wij beschikken over drie té gekke rooms!

Armageddon: In dit thema is onze planeet in gevaar door een enorme asteroïde. Deze asteroïde zal met een enorme kracht richting de aarde storten. Er is echter een plan om dit te voorkomen. Los jij dit mysterie op? Reserveer dan hier

Egypt: In deze room is het de bedoeling dat je levend uit de piramide komt, voordat je sterft van de honger. Als jij uit de piramide weet te ontsnappen, zal je heerser worden over heel Egypte. Ben jij bereidt om alles te geven? Lees dan meer over ‘De Egypt’…

Secret of the Tomb: Bij ‘Secret of the Tomb’ is een verborgen kelder die er griezelig uitziet, vol met valkuilen. De enige manier om te ontsnappen uit de ‘Secret of Tomb’ is door de urn met as van Lucille te vinden. Je hebt 60 minuten de tijd! Vindt hier meer informatie over de room ‘Secret of Tomb’.

Prijzen
Maandag t/m donderdag*
  • t/m 6 personen€95,-
  • 2 of 3 personen€75,-
Vrijdag t/m zondag*
  • t/m 6 personen€105,-
  • 2 of 3 personen€85,-
*feestdagen worden berekend als weekendprijzen Graag 15 minuten voor aanvangstijd aanwezig zijn.